Ce fel de mașini poți închiria de la FIVE?

Dacă planifici în viitor o vacanță în țară sau vrei să-ți revezi persoanel dragi , va trebui să apelezi la niște soluții. Pentru a scuti timp și stres provocat de aglomerația din aeroport, alege servicii de inchirieri auto lux din zona Otopeni. O mașină poate devein partenerul tău de încredere într-o astfel de deplasare.

Este totul cât se poate de simplu. Nu vei mai depinde de nimeni și nimic. Tu vei fi stăpânul mașinii. Te poți bucura de plimbări cu ajutorul serviciilor de rent a car Otopeni. Nu mai trebuie să îți faci un program în funcție de circulația autobuzelor, tramvaielor sau a metrourilor.

Ce fel de mașină să alegem?

Din flota noastră echipată cu masini de inchiriat puteți alege între: BMW X1, BMW X5 și Mitsubishi Outlander. Printre avantajele alegerii unei SUV ca mașină de închiriat ,se numără următoarele aspecte:

 • Siguranța sporită
 • Spațiu mai mare de depozitare
 • Confort ridicat
 • Garda ridicată a mașinii
 • Design interior și exterior atractiv

SUV-urile sunt modele de vehicule versatile care sunt ideale pentru orice situație, în special pentru a călători în siguranță pe distanțe lungi. SUV-urile sunt vehicule pe care ați dori să le conduceți cel puțin câteva zile, datorită avantajelor lor care conving oamenii de fiabilitatea lor.

În plus, fiecare dintre vehiculele noastre este întreținut și inspectat tehnic,  în mod regulat înainte de fiecare închiriere, oferindu-vă liniștea sufletească de care aveți nevoie . Autoturismul închiriat va fi sigur și de încredere pe toată perioada închirierii.

Top mașini care au fost închiriate de la firma noastră

Dacia Logan- Faptul că Dacia Logan SL Plus este favoritul celor care folosesc serviciile de închiriere auto nu este surprinzător. Este un model cu aspect de atragator și oferă o  experiență de condus mai plăcută.

 Acesta este un model fiabil și adecvat pentru orice tip de teren, Dacia Logan devine o alegere excelentă atunci vine vorba de închirierea unui vehicul. Top avantaje dacă vei închiria această mașină:

 • Face parte din gama de inchirieri auto low-cost
 • Consum redus de carburant
 • Întreținere ieftină și ușoară
 • Robustețe și accesibilitate

Skoda octavia 4- Este un vehicul de înaltă calitate, potrivit pentru călătorii în familie și găsit în preferințele clienților noștri. Ce te-ar atrage să închiriezi o astfel de mașină? Este un model care se distinge de altele, prin:

 • Fiabilitate
 •  Confort
 •  Securitate crescută
 •  Spațiu amplu de depozitare
 • Motorul economic în consum

Gama luxury, apreciată de mulți clienți

Five-rent a car oferă servicii de închiriat de lux, cu livrare rapidă și posibilitatea alegerii unui șofer personal. Găsește toate opțiunile noastre, pe un singur site, o căutare și o flotă vastă de mașini de lux.

Mercedes C Class- Fără îndoială, succesul pe care l-a resimtit acest autoturism, în cadrul firmei Five de închirieri auto, se datorează designului exclusivist și a tehnologiilor avansate integrate.

Acest model este atât de aproape de perfecțiune încât nu mai sunt necesare explicații. Acesta este un vehicul de ultimă generație care oferă un confort excepțional și are un design interior și exterior rafinat.

Ai putea să închiriezi un microbus?

Fie că plănuiești o călătorie spre capitală sau spre altă destinație, poți merge într-un grup sau pur și simplu vrei să te asiguri că ajungi la timp într-o delegație, închirierea unui microbus poate fi cea mai bună opțiune.

Există o serie de motive și beneficii pentru utilizarea unui serviciu de închiriere de mașini ca o alternativă grozavă la conducerea propriei mașini sau utilizarea autobuzului. Avantajele în cazul în care alegi un microbus, pot fi: economisirea carburantului,spațiu de depozitare a bagajelor mult mai mare și distracție alături de persoanele dragi.

Mercedes vito Microbus- De această dată, vom vorbi despre o mini-mașină care este ideală pentru a face excursii cu prietenii sau colegii la un eveniment în interes de serviciu sau pentru organizarea diferitelor evenimente în afara orașului.

De ce să alegi Five?

Indiferent dacă alegeți unul dintre cele mai populare vehicule ale noastre sau un model dintr-o altă categorie, serviciile noastre sunt non-stop.Vom continua să vă oferim cele mai convenabile și cuprinzătoare servicii de închiriere de mașini.

Vă vom oferi oferte personalizate pentru gustul,nevoile și buzunarul dumneavostră.Tot ce trebuie să faceți este să aruncați o privire pe site-ul nostru, unde veți găsi modele variate de mașini puse spre închiriere.

Previous post Tuningul auto, între moft şi necesitate
Next post Cum alegem anvelopele 165 70 R14 in functie de sezon