Cum ne atrag saloanele de masaj erotic din Bucuresti – maseuze frumoase si servicii tentante

Daca va plimbati prin capitala si descoperiti locatii ce par putin deocheate, nu e cazul sa va ganditi ca tocmai ati dat peste sediul unui salon de masaj erotic. Asta pentru ca locatiile de acest gen sunt total discrete. Amenajate cu bun gust, ba chiar sunt luxos decorate, saloanele cu acest profil sunt locatii tinta pentru publicul masculin.

Unii considera ca a trece pragul la un salon de masaj erotic in Bucuresti este experienta aceea o data in viata pe care merita  sa o incerce. Altii vad in asta o modalitate prin care se pot relaxa mai mult decat ar face-o in orice alt mod.

Artremis Masaj, un salon de profil, face demonstratia faptului ca la masaj erotic  vin categorii de varste diferite. Vin barbati tineri, cei la a doua tinerete, vin alaturi de partenera sau singuri. Ca drept urmare, serviciile intalnite la Artemis Masaj sunt menite sa se ridice la inaltimea asteptarilor unui public divers.

Serviciile de masaj, o tentatie

Fie ca vorbim despre serviciile topless sau nude, de masajele alaturi de una sau doua maseuze, se pare ca acestea sunt unele dintre cele mai cautate tipuri de servicii aici. De-a lungul anilor acestea s-au tot diversificat, incat chiar si cei timizi sau sceptici in prima faza sa isi gaseasca o motivatie aici.

Stiati ca sunt saloane de profil care accepta deplasarea maseuzelor? In loc sa treceti pragul unui salon de acest gen, puteti oricand solicita ca sesiunea de masaj sa aiba loc intr-o camera de hotel. De asemenea, indiferent de locatia aleasa, diversitatea tipurilor de masaj este aproape aceeasi. Puteti alege sa va delectati si sa va testati limitele alegand un masaj cu doua sau chiar trei maseuze, cu dus asistat sau stropit cu sampanie. Acestea sunt doar cateva exemple despre ce veti gasi pe lista de optiuni.

Cat costa un masaj erotic

Pentru o astfel de distractie veti scoate din buzunare cateva sute de lei. In functie de complexitatea masajului, pretul este unul justificat. Aveti insa lista de preturi afisata inclusiv in pagina oficiala a saloanelor de acest tip.

De asemenea o variabila aici este legata de timpul unei sesiuni de masaj. Pentru cei care efectiv nu se satura de placerea masajului si considera ca nu ar fi cazul sa intrerupa asa delectare, exista oricand – cel putin in privinta serviciilor de la Artemis Masaj – solutia extra timp. Concret, sedinta de masaj poate fi prelungita de la 60 la 90 de minute. Varianta standard este insa de o ora.

Asadar, daca va plimbati prin capitala si credeti ca ati identificat o locatie unde se desfasoara masaje erotice, mai ganditi-va. Saloanele de prestigiu din aceasta nisa sunt discrete si totusi creeaza in spatele usilor inchise un mediu relaxant. Cumva nici nu dau de banuit ce tentatii sunt acolo. Despre aceste tipuri de masaje puteti oricand descoperi si din pagina masajclub.ro la sectiunea servicii.

Contact:

Strada General Constantin Coanda 13, Sector 1, Bucuresti

Reper: Piata Victoriei

Previous post Testul autocunoasterii – cum isi promoveaza saloanele de masaj serviciile
Next post Comunicat de presa FPTR: Luptă continuă pentru banii de promovare a României