De ce SEO nu trebuie sa lipseasca din portofoliul unei firme online

Unul dintre principalele motive pentru care SEO este important este cat de esentiala este munca voastra pentru a castiga noi clienti online. Puteti folosi o agentie de publicitate pentru a va creste vizibilitatea online, pentru a creste traficul site-ului vostru si pentru a va atinge obiectivele de afaceri.

SEO local poate imbunatati traficul in magazinele fizice. Tacticile pe care companiile le folosesc pentru a gasi potentiali clienti s-au schimbat. SEO de baza este noua agenda telefonica. O tactica comuna care a fost folosita in lumea afacerilor ar fi sa deschideti agenda telefonica si sa gasiti o companie care ofera serviciile pe care le cautati.

 Adesea, companiile ale caror nume incepeau cu A, cu litere mari, indraznete, erau primele contactate. Astazi, folosim telefoanele noastre inteligente pentru a efectua interogari de cautare similare. Desigur, rezultatele din motorul de cautare nu sunt organizate in ordine alfabetica si se bazeaza mai mult pe factorii care afecteaza clasamentul motoarelor de cautare, dar utilizatorii cauta afaceri locale sau companii care ofera ceea ce cauta. Un alt motiv pentru care SEO este important este ca poate atrage clienti care folosesc motoarele de cautare pentru a cauta in mod activ produsul vostru. 

Puterea SEO este ca va pune afacerea in fata potentialilor clienti deja interesati de ceea ce oferiti prin advertoriale.

SEO va poate ajuta sa atrageti trafic directionat pe site-ul vostru, rezultand conversii mult mai mari.  Nu mai puneti reclame platite pentru a spera ca persoana potrivita le va vedea. Sau pentru magazinele de facto, nu mai stau fixate pe un banner pus in vitraina, in speranta de a atrage atentia unui potential cumparator!

SEO este o modalitate eficienta de a va prezenta unui client prin motoarele de cautare, folosind cuvinte cheie tinta pentru a le spune exact ce oferiti si de ce ar trebui sa cumpere de la voi. 

Google foloseste crawlerele motoarele de cautare pentru a naviga pe site-ul vostru, pentru a intelege cele mai importante informatii si pentru a le transmite clientilor potentiali. Cuvintele cheie sunt folosite de profesionistii SEO in eforturile lor de marketing, pentru a atrage trafic calificat despre care stiu ca va fi interesat de continutul lor.

Cuvintele cheie relevante pot fi folosite pentru a afla ce cauta clientii potentiali si intentia din spatele cautarilor lor. Va permite sa determinati unde se afla in calatoria lor catre clienti si sa profitati la maximum de traficul online.

Efectuand cercetarea cuvintelor cheie, puteti identifica intentia utilizatorilor care cauta continutul publicat. Cunostintele SEO va spun ce este dispus sa faca in continuare clientul potential. Aceasta cunoastere SEO va permite, de asemenea, sa maximizati potentialul tacticilor voastre SEO, folosindu-va resursele la potentialul lor maxim si tintiti utilizatorii care sunt in piata pentru un produs la fel ca al voi. Un alt motiv pentru care SEO este important este ca va poate ajuta sa va construiti organic lista de e-mail. O lista de e-mail este una dintre cele mai utile resurse pe care o mica afacere le poate folosi pentru a oferi valoare clientilor lor.

Persoanele din lista de e-mail si-au aratat deja un interes pentru continutul vostru prin abonare. Aceasta inseamna ca munca voastra de a va vinde produsul sau de a-i convinge sa arunce o privire asupra continutului  este mult mai usoara. Folosirea tehnicilor SEO va poate ajuta sa construiti o lista de e-mail puternica.

Prin optimizare SEO pe pagina prin utilizarea cuvintelor cheie si depunand eforturi pentru construirea de linkuri, site-ul vostru va fi mai valoros pentru motoarele de cautare.

Previous post Ce amenzi poti primi daca circuli cu permisul expirat?
Next post HINT – Serviciu de dating si matching creat de psihoterapeuți