Iată recomandările noastre de mașini de închiriat low cost

            Știm că uneori închirierea unui autoturism este strict legată de un buget, dar acest lucru nu reprezintă o problemă. Dimpotrivă, atunci când am înființat firma noastră am dorit ca serviciile noastre să fie disponibile pentru oricine! Așadar, la noi vei găsi atât mașini de lux, mai scump, cât și mașini de închiriat low cost. Așadar, dacă ești în căutarea unor închirieri auto Otopeni ieftine, noi suntem alegerea ideală!

De ce să alegi un autoturism low cost?

            Dacă dorești să nu cheltuiești foarte mult pentru închirierea unui autoturism, atunci îți recomandăm să alegi inchirieri auto low cost. Un astfel de autoturism este practic atât pentru drumuri lungi, cât și pentru drumuri scurt și are un consum redus. Așadar nu doar costul închirierii este redus, ci și costul carburantului.

            Mașinile din gama low cost dețin toate dotările necesare pentru a-ți oferi o călătorie confortabilă. Acestea sunt bine îngrijite și curățate cu ateție după fiecare închiriere. Dorim să ne asigurăm că fiecare client are o experiență perfectă, așadar dăm atenție până și celor mai mici detalii.

            Așadar, dacă ești în căutarea unei mașini ieftine, dar care să îți facă treaba, mașinile low cost oferite de Five rent a car Otopeni sunt soluția ideală pentru tine. Ușor de întreținut și cu toate dotările necesare, cu o astfel de mașină vei reuși să economisești bani. bucurându-te de tot ceea ce ai nevoie. Așadar, ce mai aștepți? Alege și tu o mașină low cost și convinge-te singur!

Autoturismele low cost din flota Five – inchirieri auto in Otopeni

            Acum că am vorbit despre motovele pentru care să alegi un autoturism low cost, ne dorim să îți prezentăm autoturismele pe care le deținem din această gamă. Astfel vei putea afla despre dotările acestora și alte aspecte importante atunci când închiriezi un autotursim. Așadar, autoturismele din gama low cost sunt:

 1. Skoda Fabia
 2. an de fabricație – 2017
 3. carburant utilizat: motorină
 4. consumul mediu: 4%
 5. viteză maximă: 170 km/h
 6. aer condiționat
 7. oglinzi electrice
 8. ABS
 9. EBD
 10. ESP
 11. transmisie manuală.
 12. Dacia Logan
 13. an de fabricație: 2015
 14. carburant utilizat: motorină
 15. consumul mediu: 5%
 16. viteză maximă: 150 km/h
 17. alarmă
 18. aer condiționat
 19. oglinzi electrice și încălzite
 20. geamuri electrice
 21. faruri ceață
 22. ABS
 23. EBD
 24. ESP
 25. transmisie manuală.

            Un autoturism precum cele Skoda Fabia sau Dacia Logan este unul foarte fiabil și ușor de condus. Reprezintă o soluție ideală atât pentru șoferii experimentați, cât și pentru cei care nu au foarte multă experiență. Așadar, încearcă și tu să închiriezi cu încredere un astfel de autoturism și cu siguranță nu vei rămâne dezamăgit.

Cum funcționează procesul de închiriere al unui autoturism?

            Indiferent de tipul autoturismului pe care îl închiriezi, există câteva aspecte care trebuie știute în prealabil. Un prim aspect este faptul că trebuie să deții permis de conducere de minim un an. Poate că te întrebi de ce. Ei bine, ne dorim ca atât tu, cât și autoturismul și participații în trafic să fie în siguranță. Astfel, am decis că este nevoie de minim un an de experiență pentru a putea închiria un autotusim.

            Cel de al doilea aspect important este prețul. Tarifele închirierii diferă în funcție de durata închirierii autoturismului. Așadar, cu cât îl închiriezi pe o periioadă mai îndelungată, cu atât prețul acestuia scade. Pentru închirierile pe o perioadă mai lungă de 12 luni sau pentru închirierile din weekend-uri, te rugăm să ne contactezi telefonic pentru a afla tarifele.

            Cel de al treilea aspect important este să ai la tine o copie de buletin și o copie a permisului de conducere. Ne dorim ca tot procesul de închiriere să decurgă cât mai simplu și mai rapid, așadar te rugăm să ai la tine aceste copii xerox. De asemenea, te rugăm să ne menționezi în prealabil orice alte cerințe precum nivelul carburantului din rezervor pe care îl dorești, sau necesitatea unui scaun pentru un copil.

Testează și tu masinile de inchiriat din flota auto Five!

            Sperăm că acest articol ți-a oferit încredere în vederea alegerii autoturismului potrivit. Nu ezita să testezi autoturismele din gama low cost, deoarece chiar poți rămâne plăcut impresionat de ceea ce îți poate oferi un astfel de autoturism. Te așteptăm să ne contactezi telefonic pentru alte informații. Datele de contact le găsești pe website-ul nostru!

Previous post Ing. Adrian Stanciulescu – Presedintele (P.N.A.T) despre – noul Cod Fiscal pregatit in „bucataria multinationala” si elaborarea Actelor Normative la unele institutii ale Administratiei Publice Centrale
Next post Instructor Auto – Bucuresti Martac Florin