Reinnoieste-ti oricand asigurarea RCA cu TCV

Polita RCA se situeaza ca fiind unul dintre documentele obligatorii pe care participantii la trafic trebuie sa le detina pentru a intra in sfera legalitatii. Dat fiind acest fapt, soferii sunt constant in cautarea celor mai avantajoase oferte de pe piata, pentru a nu fi nevoiti sa plateasca un pret nejustificat de mare.

Daca si tu iti doresti sa iti reinnoiesti aceasta asigurare auto simplu si rapid, la costuri minime, utilizeaza metodele de calculare RCA online pe tcv.com.ro si descopera zeci de contracte special adaptate nevoilor si cerintelor tale.

De ce este important sa ai asigurarea RCA valabila?

Conform legii, detinerea unei polite RCA reprezinta conditie obligatorie pentru a putea circula pe drumurile din tara si cele din Uniunea Europeana. In caz contrar, soferii care se aventureaza in trafic fara acest document, risca sanctiuni grave precum amenzi usturatoare sau confiscarea certificatului auto.

Dincolo de chestiunile de ordin penal, aceasta asigurare reprezinta un real ajutor financiar in caz de accident. Asadar, in cazul in care persoana asigurata se dovedeste a fi responsabila de producerea unui incident in trafic in urma caruia nu au rezultat victime, poate cadea la o intelegere amiabila cu persoana vatamata, pentru a nu mai fi nevoie de implicarea autoritatilor. Asadar, prin oferirea asigurarii, practic se acopera costurile necesare pentru repararea daunelor produse. Este o solutie favorabila pentru ambele parti. Casa de asigurari ofera finantare imediata, ceea ce inseamna ca nimeni nu va trebui sa suporte costuri suplimentare.

Cum cumperi o asigurare de la TCV?

Procesul de achizitie este foarte simplu, dat fiind faptul ca nu birocratia a fost eliminata pe cat de mult posibil. Mai exact, poti obtine un contract de asigurare cu doar cateva click-uri, de oriunde te-ai afla. Asta inseamna ca nu vei mai fi nevoit sa pierzi timp pe drumuri, spre sediile societatilor de asigurari sau in incercarea de a obtine documentele necesare. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi site-ul TCV si sa navighezi catre pagina special destinata politelor RCA. Aici te vor intampina doua formulare de completat; unul cu informatii despre vehiculul pe care il detii si unul cu datele personale.

Pentru acestea nu ai nevoie decat de certificatul masinii, cartea de identitate si permisul de conducere. In functie de informatiile comunicate iti vor fi furnizate cateva oferte care se potrivesc perfect cerintelor tale, de la diferiti furnizori. Tu va trebui sa alegi una dintre acestea, in functie de propriile criterii. In momentul in care esti pe deplin hotarat, transmiti cererea, iar noi ne vom ocupa de intocmirea contractului. Il vei primi prin email in cateva ore, il semnezi, faci plata prin intermediul unui portal online securizat si gata. Din acest moment esti asigurat si poti circula liber oriunde si oricand.

Care sunt avantajele utilizarii unemetode de calcul RCA online?

TCV iti garanteaza cele mai bune preturi pentru toate tipurile de asigurari auto pe care vrei sa le inchei cu ajutorul nostru. Acest lucru este posibil datorita metodelor de calculare RCA online pe care le punem la dispozitia tuturor celor care aleg sa colaboreze cu noi. Mai exact, in momentul in care esti nevoit sa alegi o oferta, poti selecta diferiti parametri, astfel incat suma de plata sa se modifice in functie de nevoi. Cu alte cuvinte, vei putea observa cum ofertele se modifica in functie de tipul de masina, societatea care pune la dispozitie asigurarea, perioada de valabilitate a contractului sau clauzele acoperite. In acest mod, alegerea va putea fi facuta in functie de propriile posibilitati eliminand riscul de a exista o oferta mai avantajoasa pe piata pentru tine, la momentul respectiv.

Previous post Limbajul comun al sportului consolidează parteneriatele dintre companii
Next post Testul autocunoasterii – cum isi promoveaza saloanele de masaj serviciile