Valiza Metalica cu Scule de 187 de Piese: Compania Dvs. de Încredere pentru Proiectele Dvs. și Reparații Profesionale

Valiza metalică cu scule de 187 de piese de la Toolsboxservices.ro reprezintă un echipament esențial pentru oricine dorește să se descurce în realizarea proiectelor de tipul „Do it Yourself” sau pentru profesioniștii care au nevoie de o selecție diversă de scule la îndemână. Această valiză oferă o gamă variată de scule, toate păstrate într-o cutie de aluminiu durabilă și ușor de transportat.

Dotări și Caracteristici

Concepută pentru o utilizare ușoară și transportul convenabil, valiza este dotată cu roți și un mâner extensibil. În plus, dispune de o închidere cu cheie, asigurând siguranța și securitatea sculelor în timpul transportului.

Modulul cu Clești și Chei Combinate

În interior, veți găsi un modul de plastic care include diferite tipuri de clești și chei combinate. Acesta oferă o serie de scule esențiale, precum un clește sfic cu tăietură diagonală, cheie reglabilă, clește papagal, clește cu cioc și un patent. De asemenea, sunt incluse 10 chei combinate, variind de la 8mm la 19mm, pentru a se potrivi cu diverse nevoi de lucru.

Modulul cu Tubulare și Clicheti

Un alt modul important al valizei este cel cu tubulare și clicheti. Acesta include un clichet cu pătrat de 1/2 și 1/4, o T de forță, prelungitoare, tubulare pentru bujii, articulații cardanice și o serie de tubulare scurte cu pătrat de diverse dimensiuni. Aceste scule vă vor permite să lucrați cu eficiență la proiectele care implică piese cu capete de diferite dimensiuni.

Modulul cu Imbusuri și Șurubelnițe

Mai mult, valiza include și un modul cu imbusuri și șurubelnițe. În plus față de șurubelnițele izolate și de precizie, valiza conține un blister cu imbusuri în formă de L hexagonale, variind de la 1.5mm la 10mm. De asemenea, sunt incluși biti de diferite dimensiuni și tipuri, incluzând lăți, cruci, hexagonali și torx.

Modulul cu Instrumente de Măsură

Nu în ultimul rând, valiza are un modul dedicat instrumentelor de măsură și altor accesorii utile. Acesta include o ruletă de 5 metri, o cutie cu diferite șuruburi, cuie și cleme, clești pentru fixare, un boloboc, un ciocan cu cap rotund și gheară, un cutter, un clește autoblocant, un clește pentru sertizat papuci electrici și chiar un pistol pentru lipit cu silicon cald.

Concluzia este că această valiză metalică cu scule de 187 de piese este un companion indispensabil pentru profesioniștii din industria de reparații și construcții, dar și pentru amatorii care își doresc să își pună în practică abilitățile DIY. Cu o greutate de 14kg, este o opțiune compactă, durabilă și foarte versatilă. Vă încurajăm să descoperiți toate avantajele pe care le poate oferi acest set de scule de pe Toolsboxservices.ro.

Previous post Vinde-ți mașina veche și cumpără una nouă doar de la AutoDelRulate
Next post Custom Software Development Chicago: A Tech Revolution in The Windy City