Vinde-ți mașina veche și cumpără una nouă doar de la AutoDelRulate

La prețurile care au crescut vertiginos în ultima vreme pare aproape imposibil să te gândești la cumpărarea unei mașini noi. De aceea, multe persoane renunță sau chiar se îndatorează dorindu-și foarte mult o anume marcă de mașină.

Cu toate acestea, există însă mai multe soluții pentru a cumpăra mașina dorită într-un mod mult mai simplu și fără cheltuieli inutile. O soluție la îndemâna oricui este achiziționarea unei mașini rulate în sistem leasing. De asemenea, mai există și posibilitatea de a vinde mașina veche și de a cumpăra una nouă. De toate aceste intermedieri se ocupă cu profesionalism firma AutoDelRulate din Suceava.

Servicii de promovare a mașinii tale complet gratuit

Dacă vechea ta mașină nu mai corespunde dorințelor tale și îți dorești ceva diferit, poate o mașină electrică sau chiar una hibrid, pe site-ul AutoDelRulate găsești soluția. Aici se poate posta gratuit anunțul de vânzare al mașinii, cu toate specificațiile pe care le are. Într-un timp de așteptare scurt agenții te vor contacta pentru actele de vânzare. Pe de altă parte poți beneficia de un pachet de promovare suplimentar pe platformele auto care au o vizibilitate mai mare. Nu în ultimul rând, autoturismul poate fi predat în parcul auto, iar acolo să aibă parte de cosmetizare auto, dar și de servicii de fotografiere profesională.

Odată ce mașina a găsit un cumpărător, te poți gândi la noua achiziție, modelul și marca de asemenea le poți găsi pe AutoDelRulate.

Orice model de mașină poate fi adus la comandă

În flota AutoDelRulate se găsesc o diversitate de modele auto, de la unele dintre cele mai cunoscute mărci, până la modele electrice, hibrid sau chiar Hyundai. Totuși, dacă mașina vizată nu este prezentă în flotă, nu este nicio problemă. Aceasta se poate aduce într-un timp de așteptare relativ scurt, folosind formularul de comandă aflat pe site.

Ceea ce este important de știut este că absolut toate aceste modele sunt verificate amănunțit, atât din punct de vedere tehnic, cât și estetic. Echipa de la AutoDelRulate are grijă de fiecare mașină în parte ca aceasta să corespundă tuturor detaliilor din fișa tehnică, să aibă istoricul la zi și să fie pe placul celui care o va cumpăra. Pentru aceasta, fiecare client în parte beneficiază de consultație personalizată, unde se vine cu soluții pentru alegerea adecvată a unui autovehicul.

Desigur, pentru că vorbim aici de o investiție serioasă, orice mașină poate fi testată în cadrul unui test drive gratuit.

Servicii de finanțare auto cu parteneri de încredere

Oricine, indiferent de buget, poate cumpăra o mașină cu ajutorul programelor de finanțare oferite de către AutoDelRulate în parteneriat cu BCR, BRD sau Raiffeisen Leasing. Pentru aceasta este nevoie de o serie de documente, inclusiv de o cerere de finanțare. Aceste documente se găsesc listate pe site-ul oficial.

Pentru cei interesați de un service complet al mașinii, AutoDelRulate oferă și servicii de vopsitorie, de mecanică sau servicii legate de partea electrică. De asemenea, tot aici, echipa de constatare daune oferă servicii complete de reparații.

Pentru detalii privind ITP sau asigurare de tip CASCO sau RCA accesați pagina oficială.

Contact: contact@autodel.ro

Previous post 7 motive pentru care merită să soliciți un împrumut rapid
Next post Valiza Metalica cu Scule de 187 de Piese: Compania Dvs. de Încredere pentru Proiectele Dvs. și Reparații Profesionale