Implantul dentar rapid Fast & Fixed: Zâmbetul complet într-o singură zi la Cris Smile Studio

Implantul dentar rapid Fast & Fixed reprezintă o soluție revoluționară în domeniul implantologiei dentare, oferind pacienților posibilitatea de a-și recapăta zâmbetul și funcționalitatea dentară într-o singură vizită la stomatolog. Această tehnică avansată, disponibilă la Cris Smile Studio cabinet stomatologic sector 5, combină implanturile dentare și protezele fixe, permițând pacienților să beneficieze de rezultate rapide, estetică superioară și confort sporit. În acest articol, vom explora în detaliu implantul dentar rapid Fast & Fixed, procedura, beneficiile și considerațiile importante pentru pacienți.

Implantul dentar rapid Fast & Fixed este un sistem implanto-protetic inovator, conceput pentru a oferi pacienților edentați sau cu probleme dentare grave o soluție rapidă și eficientă în restaurarea danturii. Acest tratament, cunoscut și sub denumirea de „implant dentar într-o zi” sau „fast & fixed”, implică inserarea unui număr redus de implanturi dentare și fixarea unei proteze provizorii sau finale într-un singur pas chirurgical. Tehnica Fast & Fixed permite pacienților să își recapete zâmbetul într-un timp foarte scurt, cu rezultate imediate și durabile.

Pentru a înțelege în detaliu procedura implantului dentar rapid Fast & Fixed, să examinăm etapele principale ale acestui tratament:

 1. Evaluarea inițială și planificarea tratamentului: În prima etapă, medicul stomatolog de la Cris Smile Studio va efectua o evaluare completă a stării danturii și va discuta cu pacientul despre opțiunile disponibile și așteptările acestuia. Se vor realiza investigații radiologice și se va lua în considerare starea generală de sănătate a pacientului pentru a stabili dacă acesta este candidat pentru implant dentar Fast & Fixed.
 2. Extracția dinților irecuperabili (dacă este necesar): Dacă pacientul mai are dinți afectați sau irecuperabili în zona implantului, aceștia vor fi extracți pentru a face loc implantului dentar și protezei.
 3. Plasarea implanturilor dentare: Utilizând tehnici avansate de chirurgie implantologică, medicul stomatolog va plasa implanturile dentare în maxilar sau mandibulă. În cazul implantului dentar rapid Fast & Fixed, se folosesc de obicei 4 implanturi în cazul mandibulei și 6 implanturi în cazul maxilarului. Implanturile sunt fixate în osul maxilarului sau mandibulei și servesc drept rădăcini artificiale pentru proteza dentară.
 4. Fixarea protezei provizorii sau finale: După plasarea implanturilor, se fixează o proteză dentară provizorie sau finală pe implanturi. Proteza provizorie permite pacientului să aibă un zâmbet temporar funcțional și estetic în timpul perioadei de vindecare și integrare a implanturilor în osul maxilarului sau mandibulei. După ce implanturile se vindecă complet, se va confecționa și fixa proteza finală, care oferă o estetică și funcționalitate excelentă.

Avantajele implantului dentar rapid Fast & Fixed:

Implantul dentar rapid Fast & Fixed aduce numeroase avantaje pentru pacienții care îl aleg. Iată câteva dintre acestea:

 1. Rezultate rapide și imediate: Unul dintre cele mai mari avantaje ale implantului dentar rapid Fast & Fixed este posibilitatea de a obține rezultate imediate și funcționalitate într-o singură zi. Pacienții pot pleca acasă cu un zâmbet complet și funcțional imediat după intervenție.
 2. Stabilitate și confort: Fast & Fixed oferă o stabilitate și confort excepționale datorită fixării implanturilor în osul maxilarului sau mandibulei. Pacienții se pot bucura de o proteză dentară fixă, care nu se mișcă și nu produce disconfort în timpul mâncării sau vorbirii.
 3. Estetică superioară: Proteza finală confecționată după perioada de vindecare se integrează armonios cu restul dinților și oferă o estetică naturală și plăcută. Pacienții pot avea un zâmbet frumos și încrezător.
 4. Funcționalitate îmbunătățită: Implantul dentar rapid Fast & Fixed permite pacienților să-și recapete funcționalitatea danturii. Aceștia se pot bucura de o capacitate masticatorie normală și pot vorbi fără restricții.
 5. Reducerea riscului de deteriorare osoasă: Implantul dentar rapid Fast & Fixed ajută la menținerea sănătății osoase, deoarece implanturile stimulează creșterea și regenerarea osului maxilarului sau mandibulei. Acest lucru contribuie la prevenirea deteriorării osoase și la menținerea unei structuri osoase sănătoase în timp.
 6. Recuperare rapidă și perioadă de vindecare scurtă: Datorită tehnicii chirurgicale minim invazive și numărului redus de implanturi, perioada de vindecare este mai scurtă în cazul implantului dentar rapid Fast & Fixed. Pacienții se pot recupera rapid și pot reveni la activitățile normale într-un timp mai scurt.
 7. Longevitate și durabilitate: Implantul dentar rapid Fast & Fixed oferă rezultate durabile și de lungă durată. Proteza finală confecționată din materiale de înaltă calitate rezistă uzurii și deteriorării pe termen lung, oferind pacienților un zâmbet sănătos și frumos pentru mulți ani.
 8. Îmbunătățirea calității vieții: Fast & Fixed are un impact semnificativ asupra calității vieții pacienților. Prin restabilirea zâmbetului și a funcționalității dantare, pacienții câștigă încredere în sine, îmbunătățesc relațiile sociale și profesionale și se bucură de o viață plină de confort și fericire.

Implantul dentar rapid Fast & Fixed reprezintă o soluție inovatoare și eficientă pentru pacienții care doresc să-și recapete zâmbetul și funcționalitatea danturii într-un timp scurt. Această tehnologie avansată, disponibilă la Cris Smile Studio, oferă rezultate rapide, stabilitate, estetică superioară și confort maxim. Prin utilizarea unui număr redus de implanturi și prin fixarea unei proteze dentare provizorii sau finale într-o singură zi, Fast & Fixed transformă viețile pacienților, restabilindu-le încrederea și bucuria de a zâmbi. Pentru mai multe informații despre implantul dentar rapid Fast & Fixed și pentru a programa o consultație la Cris Smile Studio, utilizați datele de contact de mai jos.

Telefon: 0723 918 404 Email: rahova@cris-smile.ro Locație: Str. Malcoci, nr.2, Bloc 36, Sc. B, Parter, Sector 5

Contactați echipa de la Cris Smile Studio și experimentați beneficiile remarcabile ale implantului dentar rapid Fast & Fixed pentru a vă transforma complet zâmbetul și a vă îmbunătăți calitatea vieții.

Previous post Cum sa Intretii Corect Motocicleta: Sfaturi si Trucuri
Next post Parc Piese Auto Second Hand Bihor