Servicii de inchirieri rulote – iata la ce trebuie sa te astepti

Interactionezi prima data cu o firma care iti ofera servicii de inchirieri rulote si nu stii la ce ar trebui sa te astepti? Fii fara grija, acest articol este aici sa te ajute!

Este cunoscut bine faptul ca, in Romania, calatoriile cu rulota nu sunt un lucru comun, popular. Astfel, si informatiile care ar trebui stiute intr-o astfel de situatie nu sunt usor de gasit. Din fericire, mai jos vei gasit cateva informatii esentiale privind pregatirile necesare pentru prima ta aventura cu rulota!

Modele, caracteristici si tipuri de rulote

In general, aceste vehicule pot acomoda intre 2 si 6 persoane, in functie de tipul rulotei. Atunci cand beneficiezi de servicii de inchirieri rulote, este recomandat sa discuti in prealabil cu un reprezentant si sa ai parte de un tur al rulotei.

Mai exact, trebuie sa te asiguri ca fiecare pasager va dormi confortabil si ca rulota dispune de toate cele necesare, in functie de preferintele tale.

La capitolul modele, trebuie sa stii ca exista o diferenta intre autorulotesi rulote, desi termenii sunt folositi de regula interschimbabil. Mai exact, autorulota este un vehicul de tip integrat, pe cand rulota este un vehicul comparabil cu o remorca, care va necesita o masina pentru a putea fi tractata.

Cum sunt returnate rulotele?

Conform celor mai multor furnizori de servicii de inchirieri rulote, vehiculele trebuie returnate in starea in care au fost predate soferului. De cele mai multe ori, acest lucru se refera la starea rezervorului (acelasi nivel de combustibil ca la predare), rezervorul de apa uzata (acesta trebui golit) si la caseta de toaleta (care trebuie golita complet la predare).

De obicei, nu este necesar sa speli complet exteriorul rulotei, desi este indicat sa confirmi acest lucru cu firma de inchiriere.

Ce includ aceste inchirieri rulote?

Evident, printr-un serviciu de inchiriere nu ai parte numai de rulota in sine. Conform practicilor de la nivel international, clientul ar trebui sa beneficieze de urmatoarele:

  • Kilometri nelimitati, Casco, RCA, precum si taxa de drum la nivel national.
  • Asistenta rutiera 24 din 7.
  • Lenjerii de pat si accesorii de curatenie.
  • Kit de consumabile pentru intretinere (butelii de gaz, pastile chimice pentru toaleta, hartie igienica speciala).
  • Masa si scaune de camping.
  • Suport de biciclete.
  • Conectori – furtun pentru alimentarea cu apa curata si cablu pentru conectarea la electricitate.

Toate acestea sunt necesare atunci cand te afli intr-o calatorie de mai multe zile si singurul tau contact cu civilizatia este rulota in care te afli. Tocmai de aceea, daca exista neclaritati, este recomandat sa pastrezi legatura cu furnizorul de servicii de inchirieri rulote. Acesta iti poate fi alaturi la nevoie.

Totodata, acesta iti poate duce experienta la urmatorul nivel – mai ales daca alegi sa colaborezi cu ATYC. Acest furnizor poate prelua o parte din planurile de planificare ale calatoriei, pentru ca tu sa te poti relaxa alaturi de cei dragi in timp ce descoperi Romania sau orice alta locatie din Europa.

Mai mult decat atat, expertii ATYC iti stau la dispozitie daca ai nevoie de sfaturi si recomandari inaintea sau in timpul calatoriei tale!

Previous post Importanța securității online în era marketingului digital: sfaturi și strategii eficiente Cum să-ți protejezi site-ul în era marketingului digital: sfaturi și strategii eficiente
Next post Creditele online: Soluția ideală pentru urgențe financiare