Este prima ta calatorie in interes de serviciu? Afla cum te pregatesti!

Esti pe punctul de a pleca in prima ta calatorie de afaceri in strainatate si simti ca lista de pregatiri este interminabila?

Ti-am pregatit o lista de sfaturi care sa te ajute sa te pregatesti pentru prima ta calatorie de serviciu. De la bagaje la long term parking Otopeni, trebuie sa ai in vedere urmatoarele!

 1. Planifica-ti din timp calatoria
 2. Alege zborul: incearca sa iti rezervi zboruri care iti permit sa ajungi la destinatie cu cel putin o zi inainte de intalnirile sau evenimentele planificate. Astfel ai suficient timp sa te odihnesti si sa te adaptezi la fusul orar, daca este cazul.
 3. Verifica documentele necesare: asigura-te ca pasaportul tau este valabil si ca ai toate vizele necesare. De asemenea, este recomandat sa ai la tine si o copie electronica a acestora.
 4. Pregatirea bagajului: fa o lista cu tot ce ai nevoie si incearca sa te limitezi la un bagaj de cabina daca este posibil. Astfel, vei evita timpii de asteptare la banda de ridicare si riscul de a-ti pierde bagajele. Ultimul lucru pe care il vrei este sa fii nevoit sa mergi la cumparaturi chiar inainte de intalnirile importante pe care le ai programate cu partenerii de afaceri.
 5. Check-in online: economiseste timp facand check-in-ul online si asigura-te ca ai toate documentele necesare usor accesibile (pasaport, bilete, confirmari de rezervare).
 • Alege un long term parking Otopeni

Daca pleci din Otopeni si ai nevoie sa iti lasi masina personala sau de serviciu pe durata calatoriei, alege serviciile unui long term parking Otopeni.

O parcare privata in apropierea Aeroportul Henri Coanda este accesibila, avantajoasa din punct de vedere al costurilor, iti ofera un grad de confort ridicat. In plus, daca alegi o parcare de lunga durata la Otopeni moderna, ai si servicii aditionale: transfer catre aeroport si inapoi, compresor pentru roti, statii de incarcare pentru masinile electrice.

Verifica online optiunile disponibile si rezerva din timp un loc la un long term parking Otopeni si beneficiaza doar de cele mai bune tarife!

 • Intereseaza-te despre destinatia ta

Citeste despre tara si orasul in care vei calatori. Intelegand obiceiurile locale, normele de eticheta si cateva fraze de baza in limba locala, te vei putea integra mai usor. In plus, vei face o impresie mai buna in fata partenerilor de afaceri.

 •  Fii atent la sanatatea ta

Zborurile lungi si schimbarea fusului orar pot fi epuizante. Bea multa apa si incearca sa te odihnesti cat poti de mult in avion.

Mananca doar lucruri care stii ca nu iti vor face rau si incearca sa mentii un program regulat de mese. Nu este placut sa fii bolnav, mai ales cand calatoresti in interes de serviciu intr-o tara straina.

 • Fii mereu in siguranta
 • Nu pleca fara o asigurare de calatorie care sa acopere situatiile medicale de urgenta si pierderea bagajelor.
 • Fii atent la bunurile tale, mai ales in locuri aglomerate, si foloseste seifuri in hotel pentru documentele si obiectele de valoare.

Esti gata sa pleci la drum? Nu uita de locul de parcare la Otopeni! Olimpia Airport Parking este singura parcare aflata la doar cateva minute de mers pe jos de Henri Coanda. Calatoresti fara stres alegand Olimpia!

Previous post Cupoane de reducere: Trucuri psihologice pentru a te împiedica să cheltuiești mai mult decât economisești
Next post RevizieCutie.ro: Servicii Profesionale de Reparare și Revizie pentru Cutii Automate și Convertizoare de Cuplu